En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke bile ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve yaman sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap kapının yasak olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapılarının üretim amacı sima sağlamlığını yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın yönetmeliğine munis bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Her bugün degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut özge bir mâni bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Derece: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Binalarda muayyen standartlarda yer alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz tahliye olmalarını Yangın kapısı istanbul sağlamlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; mevki sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı ivedili çıkış dâhilin kullanılacaksa o dem lazım koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page